Itt vagyunk szeptember közepén, most még csodás az idő, mintha még nyár lenne. Én szeretem a szeptembert, mert már nem olyan szúrós a napfény délidőben, reggel elkel a kabátka és este meg a színes kendők tesznek jó szolgálatot. Elkezdődött a tanév és a szabadságok ideje is lejárt. Én is egyre jobban érzem a késztetést, hogy újra megfogjam a kezed és Veled legyek, ha arra az életre, egészségre vágysz, aminek elérésében támogatni tudlak.

Ez az őszi időszak nagyszerű lehetőséget kínál, hogy előtérbe helyezd a saját és családod egészségét, immunrendszerét.

Sokan most eszmélnek fel, hogy innentől figyelni kell az immunrendszerük megfelelő egyensúlyának a támogatására. Ez évben az őszi megfázások, tél eleji influenzán kívül egy új „ellenség” lépett a színre a COVID 19.

Sajnos nagyon kevés hasznos információt adnak -a riogatáson kívül- a médiákban.

Pedig igen sok mindent tehetünk azért, hogy ne fertőződjünk meg, és ha esetleg megfertőződünk, akkor minimális tünetekkel vészeljük át. A távolság tartás és a maszkviselés fontos, de ezek semmilyen módon nem erősítik a saját védelmi rendszerünket, az immunrendszert. Ezek passzív védekezési formák. Ez rendkívül fontos, amit Neked is tudnod kell!

Itt most az jár jól, aki aktívan kiveszi a részét a megelőzésben és nem csak ölbetett kézzel ül és várja, mi lesz.

Te mit választasz?

Ugye, nem csak ücsörögsz, hanem felelősen gondolkozol!

Ebben az esetben Immunturbó  csoportunkban a helyed!

Gyere tartozz közénk, olvasd el mit tehetsz, hogy jó egészségben teljen a Te és családod napjai is!

Jelentkezz be a csoportba  ITT !

Szilvia Bekecs

Szilvia Bekecs

Bekecs Szilvia, természetgyógyász, Bowen® alkalmazó 

A szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy az egészséggel foglalkozzak. Először magammal kezdtem, már vagy 20 éve. Megreformáltam a táplálkozásomat és a mindennapjaim részévé tettem a mozgást, a jógát. Jártam masszázsra, gyógytornára és kineziológushoz, és megtanultam meditálni. Ma már 7 éve természetgyógyász vagyok és folyamatosan tanulok, csakis a legjobbaktól. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át a kezelések közben és az online tanfolyamokon is.