2023-ban a legtöbben deréktáji fájdalmakkal, feszültségekkel fordultak hozzám.

Ismered azt az érzést, amikor nem mersz lehajolni, ferdén állsz, vagy sántikálva mész, mert fáj?

A Bowen kezelés során először mindig teszteléssel térképeztem fel, honnan is eredhet a fájdalom, hol lehetnek a testben egyensúlytalanságok, melyik lehet az érintett terület. A Bowen kezeléssel minden esetben a hát, derék és az érintett izmok ellazítása klasszul sikerült. Ezt a feszesség csökkenést már első alkalommal is érezték a kliensek, a fájdalom általában 10-40%-ot csökkent és nőtt a mozgás tartomány. Akinek egy pár napos rossz mozdulat miatt alakult ki a fájdalom, már első alkalommal boldogan érezte a fájdalom teljes megszűnését, és a mozgástartománya teljes visszatérését.

Itt van most is előttem, ahogy alig hiszi el, hogy nem fáj!

Régebbi fájdalom, sérülés, rossz mozdulat esetén inkább a feszültség csökkenés volt jellemző. A következő kezelésig a könnyedség és mozgástartomány folyamatos tágulása jó érzésekkel töltötte el a Klienseket.

Természetesen a Bowen kezelés mellett bevetettem az egyedileg szükséges speciális táplálék kiegészítőket: pl Rain Bend, magnézium, kurkuma.

Ha lehetett, akkor a SAFE lézert is használtam.

A Kinesio Tape  is sok esetben támogatta az azonnali fájdalom csökkentést.

Az illó olajak erejét is beiktattam a fájó, feszült területeken.

Aztán ha indokolt volt, akkor igénybe vettük a Bowen metodikában által ajánlott pakolásokat és speciális mozgás gyakorlatokat.

A második, harmadik és negyedik kezelés alatt további tesztelések és a Kliens visszajelzései alapján folytattam az épp aktuális változásoknak megfelelően a kezeléseket.

Mindenkivel átbeszéltük, mit tehet Ő a mindennapokban és persze volt házi feladat is, DO-IN mozgásgyakorlatok.

Ott értünk el gyorsabb és jelentősebb eredményeket, ahol a Kliens is odatette magát és megreformálta az életét.

Ami a legjobb, olyan pozitív változások is történtek több esetben, amik nem a derékhoz kapcsolódtak közvetlenül. Volt aki nyugodtabb, lazább lett, megszűnt a puffadása, jobban aludt és egyéb stressz okozta problémák is megoldódtak. Olyan Kliens is volt, akinek a menstruációs fájdalma csökkent és akinek a menopauza kellemetlen tünetei csökkentek minimálisra.

Ilyen a kedvező „mellékhatások”-kal is szolgálhat a Bowen kezelés.

Felejtsd el a derékfájást, foglalj most időpontot!

Szilvia Bekecs

Szilvia Bekecs

Bekecs Szilvia, természetgyógyász, Bowen® alkalmazó 

A szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy az egészséggel foglalkozzak. Először magammal kezdtem, már vagy 20 éve. Megreformáltam a táplálkozásomat és a mindennapjaim részévé tettem a mozgást, a jógát. Jártam masszázsra, gyógytornára és kineziológushoz, és megtanultam meditálni. Ma már 7 éve természetgyógyász vagyok és folyamatosan tanulok, csakis a legjobbaktól. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át a kezelések közben és az online tanfolyamokon is.