Ez nem biztos, hogy NEKED szól, de ha könyvelő vagy, akkor mindenképp olvass tovább!

Azt gondoltam, hogy most a szakmabelieknek: a könyvelőknek, könyvvizsgálóknak a támogatására készítek egy ingyenes programot. Hiszen, nagyon sok éven át volt részem a május havi őrületben nekem is.

Pontosan tudom, milyen érzés minden reggel úgy ébredni, hogy a napi teendőkön agyalok, melyiket vegyem előre, és mit kell megtennem ahhoz, hogy elkészüljek határidőre. A testem sem szerette, hogy minden nap kizsákmányolom. A családom, barátaim nem sűrűn láttak, de ha igen, akkor sem élvezték a társaságom.

Ismerős?

Hosszú évek alatt, betegségek miatt tanultam meg, hogyan tudom magam, az egészségem támogatni, megtartani. Mert ha egészség van, akkor van minden. Már nem tudom kitől hallottam ezt a mondást, de nagyon igaz.

Nehéz hiteles, megbízható információhoz jutni egészség témában. Ezért megtanultam, amit csak lehetett, a legjobb szakértőktől és természetgyógyász képesítést szereztem, már 6 éve. Azóta is folyamatosan képzem magam, mert nincs kompromisszum, a legjobbat akarom!

Így most összeállítottam Neked, egy ingyenes 4 hetes stresszkezelő programot, csak könyvelőknek.

Május 2-án indul, 4 héten át heti 2x gyors, egyszerű, hatékony tippet kapsz, ami jó közérzetet biztosít május hónapra, ha megcsinálod.

Tudom, hogy most a legkevesebb az időd, fáradt vagy már, talán rosszul alszol, esetleg fáj a kezed, a nyakad, vállad… Kedved sincs semmihez, a család is kénytelen nélkülözni és a barátaidra sem tudsz időt fordítani.

Pontosan a problémáidra fókuszálok. A legjobb, hogy apró változtatásokkal szuper eredményeket érhetsz el, még ilyen nehéz időkben is. Kipróbált és tesztelt tippek, hiszen évek óta alkalmazom ezeket a módszereket és ezt támasztják alá, a stressz kezelő tréningjeimen részt vettek visszajelzései is.

Szilvia Bekecs

Szilvia Bekecs

Bekecs Szilvia, természetgyógyász, Bowen® alkalmazó 

A szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy az egészséggel foglalkozzak. Először magammal kezdtem, már vagy 20 éve. Megreformáltam a táplálkozásomat és a mindennapjaim részévé tettem a mozgást, a jógát. Jártam masszázsra, gyógytornára és kineziológushoz, és megtanultam meditálni. Ma már 7 éve természetgyógyász vagyok és folyamatosan tanulok, csakis a legjobbaktól. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át a kezelések közben és az online tanfolyamokon is.