A stresszkezeléshez nagyon sok mindent tanultam már, és meg is osztottam a tudásom Veled az elmúlt 5 évben. Ezek mind olyan dolgok voltak, amiket Neked kellett megtenned magadért.

Tudom, ez nehéz annak, akit nem érdekel olyan szenvedélyesen az egészséges életmód, mint engem.

Bevallom, sokszor én is vágytam és vágyok is arra, hogy valaki más közreműködésével juthassak el egy kellemes relaxált állapotba. Hogy ne kelljen semmit csinálnom, csak hagynom, hogy az izmaim ellazuljanak és a testemben elengedjenek a feszültség gócok. Hogy átadhassam magam, a vegetatív idegrendszerem, a paraszimpatikus, nyugalmi működésnek. Hogy finoman ébresztgessék a szervezetem öngyógyító funkcióját.

Megtaláltam ezt a technikát és beleszerettem. Annyira erőteljes volt a szerelem, hogy meg is tanultam az elmúlt 8 hónapban. A sikeres vizsga után, több mint 200 óra gyakorlással a kezeimben, elérkezettnek látom az időt, hogy Neked is felkínáljam az ellazulás, kikapcsolás szuper Ausztrál technikáját a BOWEN kezelést.

Szilvia Bekecs
Szilvia Bekecs

Bekecs Szilvia, természetgyógyász, Bowen® alkalmazó 

A szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy az egészséggel foglalkozzak. Először magammal kezdtem, már vagy 20 éve. Megreformáltam a táplálkozásomat és a mindennapjaim részévé tettem a mozgást, a jógát. Jártam masszázsra, gyógytornára és kineziológushoz, és megtanultam meditálni. Ma már 7 éve természetgyógyász vagyok és folyamatosan tanulok, csakis a legjobbaktól. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át a kezelések közben és az online tanfolyamokon is.