Elindultam egy vállalkozó nőknek szóló versenyen, ahol nagyon-nagyon szeretnék bejutni az első 10 közé! Sokan vagyunk és nagyon szuperek a versenytársak, ezért mindenki szavazatára szükségem van!

Nem csak a klassz díjak miatt indultam, hanem azért is, hogy még szélesebb körben elterjeszthessem a stressz kezelő, egészségmegőrző programjaimat, a gyógyító,  mozgásóráimat és  megismertethessem egy speciális, gyengéd gerinc “fiatalító”, fájdalom csillapító terápiával a gyógyulásra, egészségmegőrzésre, fiatalodásra és kikapcsolódásra vágyó hölgyeket.

Mottóm: Legyél egészségesebb, fiatalosabb, fittebb a következő szülinapodon, mint az előzőn voltál!

Kérlek szépen, segíts nekem és támogass a szavazatoddal itt!

Szilvia Bekecs

Szilvia Bekecs

Bekecs Szilvia, természetgyógyász, Bowen® alkalmazó 

A szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy az egészséggel foglalkozzak. Először magammal kezdtem, már vagy 20 éve. Megreformáltam a táplálkozásomat és a mindennapjaim részévé tettem a mozgást, a jógát. Jártam masszázsra, gyógytornára és kineziológushoz, és megtanultam meditálni. Ma már 7 éve természetgyógyász vagyok és folyamatosan tanulok, csakis a legjobbaktól. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át a kezelések közben és az online tanfolyamokon is.