Vannak olyan napok, amik csak a kibírásról szólnak. Ahogy felkelsz, már érzed, nem olyan könnyű kiugrani az ágyból, mint máskor. Nem történt semmi és mégis fáj a derekad, a vállad, a hátad…  Próbálnád kicsit megmozgatni magad, de nem lesz jobb, sőt.. Estére már csak azt várod, mikor dőlhetsz bele az ágyba, hátha akkor elmúlik az egész napi kellemetlen, fájdalmas érzés.

És vannak olyan napok, amikor minden tökéletes, reggel fürgén kelsz fel és egész nap fitten és üdén végzed a feladataidat, nem jelent nehézséget egy lépcső, sőt egy hosszabb séta is jól esik a munka után. Estig pörögsz ezerrel és a fájdalommentes nap kellemes fáradtságával alszol el, ahogy vízszintesbe kerültél.

Sokszor nagyon egyszerű módszerekkel is tudsz magadon segíteni, ha éppen a kibírós napod van!

Ha nincs szervi oka, akkor a nyak, hát, váll és derék fájdalom ellen nagyon jó szolgálatot tehet már napi 15 perc “magaddal foglalkozás”.

Nem kevés idő, tudom, de képzed el, hogy milyen érzés lenne a fájdalom mentes élet!

Ebbe a napi 15 percbe sok minden beleférhet! Például töltsd le innen a lazító DO IN gyakorlatokat és kezdd el naponta csinálni!

Írd le itt a tapasztalataid a DO IN gyakorlatokról, és olvasd el másokét is!

Ha szeretnél még többet tudni a DO IN- ról akkor olvasd el itt  és itt!

Még több fájdaloműző kezelést és módszert találsz ittittitt és itt!

Felejtsd el a fájdalmakat, jelentkezz be most a DO IN mozgásórára!

Szilvia Bekecs
Szilvia Bekecs

Bekecs Szilvia, természetgyógyász, Bowen® alkalmazó 

A szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy az egészséggel foglalkozzak. Először magammal kezdtem, már vagy 20 éve. Megreformáltam a táplálkozásomat és a mindennapjaim részévé tettem a mozgást, a jógát. Jártam masszázsra, gyógytornára és kineziológushoz, és megtanultam meditálni. Ma már 7 éve természetgyógyász vagyok és folyamatosan tanulok, csakis a legjobbaktól. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át a kezelések közben és az online tanfolyamokon is.