Furcsák vagyunk, mi emberek… Veszünk egy drága autót, vagy egy gépet és aztán szorgalmasan visszük ellenőrzésre a szervízbe, nehogy valami probléma legyen vele, pont úgy, ahogy a használati útmutatóban le van írva. Pontosan betartunk minden előírást, amikor szükséges, olajat cseréltetünk, téli gumi-nyári gumit veszünk… stb.

És a saját testünkre, lelkünkre vajon ugyanígy figyelünk?

Nem ezt tapasztalom!

Akkor megyünk csak természetgyógyászhoz, ha már fáj valami. Amíg csak kicsi a kellemetlenség, nem foglalkozunk magunkkal. Minden sokkal fontosabb, mint a saját egészségünk! Pedig ha a szervezet egyensúlya felborult már, akkor sokkal tovább tart visszaállítani ezt a kényes egyensúlyt, mint megelőzni a problémákat.

Amíg nem tapasztaljuk meg, hogy mi is sebezhetőek vagyunk, mint bárki más, addig nem törődünk magunkkal.

Pedig a megelőzés nagyon egyszerű dolog, csak előre látás szükséges hozzá! Nagyon sok betegségtől, szenvedéstől, kellemetlen tünettől megkímélhetjük magunkat, ha beépítjük a mindennapjainkba.

A természetgyógyászat nagyszerű módszereket kínál az egészségünk, vitalitásunk megőrzéséhez, fenntartásához. Csak ismerni és alkalmazni kell!

A legfontosabb, hogy ne várd meg a fájdalmakat, hanem előzd meg!

Az elmúlt évek alatt azzal foglalkoztam minden percemben, hogy felkutassam a természetgyógyászat által kínált sokféle módszer, kezelés, és ismeret közül, melyek a leghatékonyabbak és legkönnyebben alkalmazhatóak. Elolvastam tengernyi könyvet, részt vettem sok-sok előadáson, tanfolyamon, tréningen, hogy mindebből összeállítsam Neked a leggyakoribb problémákra, főként a stresszre koncentrálva, a leghatékonyabb technikákat.

Ezt a sok hasznos információt nem szeretném magamnak megtartani, mert az egészségügy összeomlását látva, erre most mindenkinek nagy szüksége van!

Azt szeretném, hogy ismerj meg minden lehetőséget, amit csak tehetsz magadért!

Gyere el egy előadásra, tréningre, vagy vegyél részt online tréningen!

Ha maximalista vagy és a legjobbat, a leggyorsabban szeretnéd, akkor jelentkezz be egy személyes konzultációra. A személyes találkozáskor pont azt a kezelést kapod, ami lézerpontossággal Neked a legtöbbet segít!

Ugye, nem csak az autód fontos, hanem a saját egészséged is!?

Szilvia Bekecs

Szilvia Bekecs

Bekecs Szilvia, természetgyógyász, Bowen® alkalmazó 

A szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy az egészséggel foglalkozzak. Először magammal kezdtem, már vagy 20 éve. Megreformáltam a táplálkozásomat és a mindennapjaim részévé tettem a mozgást, a jógát. Jártam masszázsra, gyógytornára és kineziológushoz, és megtanultam meditálni. Ma már 7 éve természetgyógyász vagyok és folyamatosan tanulok, csakis a legjobbaktól. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át a kezelések közben és az online tanfolyamokon is.