Nagyon sok helyen olvastam, hogy nem kell az egyik napról a másikra mindent megváltoztatni az életünkben, ha pozitív változásra vágyunk. Elég ha egy dolgot megváltoztatunk, ami most nem jó, nem helyes és ennek a kis változásnak is már érezhető hatása lesz!

Nagy divat most az életmód váltás, sokan vágnak bele, mert megbetegedtek, vagy csak el szeretnék kerülni a betegségeket. Az átlagos dolgozó, gyermeket nevelő, háztartást vezető Nő életében valószínűleg sok olyan terület van, ami változtatásra vár.

Nekem a sport kevesebb az életemben, mint szeretném. El is határoztam, mától változtatok ezen és a jóga mellé beiktatom a futást. Megmondom őszintén már többször is belevágtam, de mindig valami fontosabbá vált, vagy csak egyszerűen lusta voltam.

Úgy gondolom, most nagy motiváció az nekem, hogy leírom itt, hogy mindenki elolvashassa, mibe kezdtem. Az rám nagyon támogatólag hatna, ha velem tartanál és Te is elkezdenél valamilyen sportot.

Te mit szeretnél sportolni már régebb óta, csak nem tudtad még elkezdeni?

Gyere csatlakozz hozzám, csináljuk együtt és osszuk meg egymással a tapasztalatokat!

Facebook oldalamon várom a hozzászólásokat, beszéljük meg a tapasztalatokat és segítsük, lelkesítsük egymást!

Szilvia Bekecs
Szilvia Bekecs

Bekecs Szilvia, természetgyógyász, Bowen® alkalmazó 

A szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy az egészséggel foglalkozzak. Először magammal kezdtem, már vagy 20 éve. Megreformáltam a táplálkozásomat és a mindennapjaim részévé tettem a mozgást, a jógát. Jártam masszázsra, gyógytornára és kineziológushoz, és megtanultam meditálni. Ma már 7 éve természetgyógyász vagyok és folyamatosan tanulok, csakis a legjobbaktól. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át a kezelések közben és az online tanfolyamokon is.