A kutató orvosok rájöttek, hogy a stresszel foglalkozni kell, mert az alapvető egészségi szintet jelentősen megemeli, ha az emberek legalább ennek a következtében nem betegednek meg.

Családi költségvetési és nemzetgazdasági érdek is, hogy ne betegedjünk meg, hanem egészségesen élhessük napjainkat. Dolgozhassunk és élvezhessük a szabadidőnket minél hosszabb ideig. Bármilyen betegségből való kigyógyulással jelentős anyagi veszteség érhet a drága gyógyszerek, orvosi ellátás és az alacsony táppénz miatt. Ennek az összegnek egy csekély részéből megelőzhetők a stressz miatt kialakuló betegségek.

Mivel mindenkire másképp hatnak az életesemények, ugyanazon helyzet van akinél stresszt okoz van akinél nem. Amit egyik ember észre sem vesz, a másik hatalmas probléma ként él meg. Nem vagyunk egyformák, ezért mindenkinek más segíti, hogy megszabadulhasson a stressz kellemetlen hatásaitól.

Lehet otthon önállóan kezelni magunkat, mikor már elviselhetetlennek érezzük az indokolatlan fáradságot, a kimerültséget, a motiválatlanságot, a rossz közérzetet, az izmok feszülését, a hát és a nyak tájékán… ehhez nagy segítséget nyújt a hamarosan megjelenő e-bookom, ami lépésről-lépésre mutatja be a hatékony technikákat.

Az igényesebb tanulni vágyóknak skype-os személyes konzultációt is tartalmazó online tanfolyamot kínálok, amely a technikák pontos leírását és bemutatását is tartalmazza, valamint egy a relaxálást begyakorló hanganyagot is.

Aki ennél többre is vágyik, annak a személyesen igénybevehető kezeléseket vagy a tanfolyamokat javaslom. Így pontosan testre szabott módszerekkel hatékonyabban, komplexebben és gyorsabban érhetünk el eredményt. A személyes találkozókon a teljes kikapcsolódás, relaxálás élményét ismerheted és tanulhatod meg.

Cégeknek stressz kezelési tréningeket kínálok, a munkavállalók stressz mentesítése és a a stressz okozta gazdasági károk csökkentése érdekében, gyorsan megtérülő “befektetésként”.

A stresszoldás legnagyobb titka: a hatásos technikákat tanulni és később, a tanultakat alkalmazni kell!

Szilvia Bekecs
Szilvia Bekecs

Bekecs Szilvia, természetgyógyász, Bowen® alkalmazó 

A szívem mélyén mindig arra vágytam, hogy az egészséggel foglalkozzak. Először magammal kezdtem, már vagy 20 éve. Megreformáltam a táplálkozásomat és a mindennapjaim részévé tettem a mozgást, a jógát. Jártam masszázsra, gyógytornára és kineziológushoz, és megtanultam meditálni. Ma már 7 éve természetgyógyász vagyok és folyamatosan tanulok, csakis a legjobbaktól. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át a kezelések közben és az online tanfolyamokon is.