Hogyan fogj a stressz okozta panaszok megelőzésébe és kezelésébe otthon?

Megmutatom!

MONDJ NEMET
A STRESSZRE
online tréning

I.

Ismerd meg a természetes stressz kezelő módszereket.

l

II.

Sajátítsd el a helyes alkalmazásukat.

III.

Alkalmazd, amikor csak szeretnéd. Nem engedem el a kezed a tréning után sem, zárt FB csoportunkban hasznos tippekkel segítlek, hogy amit elsajátítottál a stressz kezelésről, tudd alkalmazni a mindennapokban, és hogy a motivációd ne csökkenjen.

A pletyka lapok és megbízhatatlan internetes oldalak helyett végre egy szakértő által összeállított tudásanyag.

De hogyan csináld, hogy hatékony és eredményes legyél a stressz kezelésében és megelőzésben?
Ezt mutatom meg Neked, a MONDJ NEMET A STRESSZRE online tréningen.

Aromaterápia

A virágok finom illata csodálatos ajándék az emberek számára, hiszen nem csak élvezetet okoz, hanem gyógyító erejű is. Az aromák ismerete komoly tudománnyá nőtte ki magát, hiszen egyre több tudós kutatja a növényekből kivont aromák hatásmechanizmusát. A napi szinten alkalmazott illóolajok nem csak a fizikai, hanem a mentális egészségünk támogatói, őrei. Gyengéd és hatékony megoldást biztosítanak, hogy fenntarthassuk az egészségünket és megelőzhessük a betegségeket.
A stressz ellen nagyon egyszerűen és hatásosan bevethetőek, hiszen könnyen beszerezhetők és szinte bárhol és bármikor alkalmazhatók. Melyik illatok segítik a nehéz helyzetekben a lazulást? Hogyan lehet alkalmazni? Mikor és kinek ajánlott? Milyen keverékeket készítsünk?

Hidroterápia

Sebastian Kneipp atya kúráját ismerjük meg, amit színvonalasabb wellness hotelekben már itthon is kipróbálhatunk, de Ausztriában és Németországban a turista útvonalak mellett, a szabadban is találhatunk Kneipp taposó medencét. Nagyon egyszerűen a saját otthonunkban is alkalmazhatjuk stressz oldásra.

 • Hogyan tudjuk használni a víz lazító hatását?
 • Hogyan csináljunk otthon Kneipp taposó medencét? Ki és hogyan alkalmazhatja? Milyen formákban élvezhetjük a hatását?
Gyógynövények

Sokak által felületesen ismert, sok gyógyszer alapjául is szolgáló természet kincseit nem csak teaként használhatjuk a stressz megelőzésére és csökkentésére. Hogyan élvezhetjük a gyógynövények áldásos hatását, tea ivás nélkül? Melyek a leghatékonyabb gyógyteák? Mire kell figyelni a fogyasztás során?

Légzés

Az életünk egyik alapfeltétele a légzés. Automatikusan, agyi szabályozással folyik, általában megfelelő ritmusban és mélységben. A helyes légzés teljes, mély lassú és ritmikus, az egész tüdőkapacitást kihasználó, szervezetünk jó működésének alapfeltétele. Az emberek nagy része nem ismeri és nem él a megfelelő légzés adta, egyszerű, egészség támogató és stressz oldó előnyökkel.

 • Hogyan lélegezzünk jól?
 • Hogyan lélegezzünk stressz helyzetben?
 • Milyen a váltott orlyukú légzés, mikor hasznos?
Akupresszúra

Ez az egyik legősibb és legjobban bevált természetes gyógymód, amely az évezredes kínai gyógy-masszázsból fejlődött ki. Lehetővé teszi számunkra, hogy testünk saját erejével gondoskodjon jó közérzetünkről, hogy önerőből segítsünk magunkon.
Az akupresszúra természetes, ősi, nagyon megbízható és úgyszólván teljesen fájdalmatlan módszer a test legkülönbözőbb formákban megnyilvánuló, saját energia-háztartási zavarainak a kezelésére.

 • Melyik pontok nyomásával segíthetünk magunkon?
 • Milyen mikrorendszerek találhatók a testünkön?
 • Hogyan és mikor alkalmazzuk az önmasszázst?
 • Kinek nem ajánlott?
Táplálkozás

Azzá leszel, amit eszel… Az étrend segítségével az ember stressz-tűrő képességét növelni és csökkenteni is lehet. Vannak olyan ételek, amelyek már önmagukban stresszt okoznak: ugyanazokat a folyamatokat indítják be a szervezetben, mint amelyek külső stressz esetén is jelentkeznek. A stressz csökkentő élelmiszerek sokat segíthetnek az egészségünk és a nyugalmunk megtartásában.

 • Mit együnk, ami finom és egészséges is egyben?
 • Mely élelmiszerek fogyasztása káros stressz szempontjából?
Mozgás

Egyre több kutatás foglalkozik a mozgás egészségre gyakorolt hatásával, ami érthető, hiszen mindenki számára könnyen elérhető tevékenység. Egyre több orvos erősíti meg, hogy terápiás célzattal is alkalmazható sok féle mozgásforma.

 • Melyek azok, amik stressz csökkentő hatásúak?
 • Mit tehetünk, ha fáj a nyakunk, a hátunk?
Relaxáció

Mit jelent a relaxáció?

Dr Bagdy Emőke szavaival: A relaxáció fogalma 800 éves. A francia nyelvből ered, azt jelenti „elengedni a rabot” Testünket, lelkiállapotunkat is rabságban tarthatja a szorongás, félelem, a stresszek által kiváltott belső feszültség, a rossz gondolatok özöne. Érzésvilágunkat megkötözi a düh, az indulat örvényeiben kiszolgáltatottan vergődhetünk, így nagy szükségünk van a megszabadulásra, belső szabadságra. Ha kiszabadítjuk magunkat a rossz testi-lelki szellemi állapot fogságából, ha „elengedjük” magunkat, imainkat, testünket, akkor ez segít feloldani mindazt, amit feleslegesen megkötöttünk. Ez energia felszabadulással jár. Megszabadulunk rossz kötöttségeinktől, jobban hozzáférhetünk belső lehetőségeinkhez, és szabaddá válunk a teljesebb, örömtelibb életre.

 • Hogyan sajátíthatjuk el egyszerűen a relaxálást?
 • Nekem is fog menni?

És a többi módszer…

Ki állította össze a tréninget?

Bekecs Szilvia

a stresszterapia.com alapítója
természetgyógyász,
egészség tréner

Szilvia a saját bőrén tapasztalta meg a stressz kellemetlen egészségügyi hatásait; ami ellen természetes módszereket vetett be, azóta hiszi, hogy nem kell szenvedni a stressz hatásaitól.
A tréning célja, hogy megmutassa, mennyiféle nagyszerű módszerrel tehetsz a saját és családod stresszes panaszai ellen. Részletesen bemutatja az önállóan, otthon használható módszereket és segít az eligazodásban köztük, valamint abban, hogy a Neked legmegfelelőbbeket ki tudd választani, és alkalmazni.

Kinek szól a MONDJ NEMET A STRESSZRE online tréning?

Neked,

 • ha stresszesek a mindennapjaid,
 • ha itt fáj – ott fáj, pedig nincs is szervi elváltozásod,
 • ha fáradékony, ingerült vagy, nincs türelmed a többiekhez,
 • ha már unod, hogy egyre rosszabb a helyzet,
 • ha nincs időd temérdek könyvet elolvasni, interneten bizonytalan forrásokra hagyatkozni,
 • ha bőséges és korrekt információkra vágysz a természetes stressz-oldó módszerekről,
 • ha nem csak olvasgatni akarsz az egészséges életmódról, hanem hajlandó vagy tenni is érte!

Nagyszerű volt a tréning, nem gondoltam, hogy ennyiféle módon tudok segíteni magamon és a családomon. Főleg az illóolajok alkalmazásának az általam nem ismert verziói tetszettek.

/Jutka, 38 éves/

A munkahelyemen vettem részt a tréningen, féltem, hogy unalmas lesz, de nagyon sok olyan témáról is szó esett pl. relaxáció, légzés, amiről eddig szinte semmit sem tudtam. Otthon biztosan ki is próbálom ezeket. A gyógytea meglepően finom volt!

/Imre 43 éves/

Akit egy kicsit is érdekel, hogy milyen természetgyógyászati lehetőségek vannak a stressz kezelésére, annak mindenképp el kell jönnie erre a tréningre. Érdekes, néha meglepő és nagyon sok információt adó volt. A nyakgyakorlatok már most a tréningen is nagyon hatásosan csökkentették a nyakam merevségét, ezeket sokszor fogom megcsinálni! Köszönöm!

/Angéla 45 éves/

Jelentkezz most, nehogy lemaradj!

Ennyi időd maradt jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Csak töltsd ki az adatokat és már indulhat is a jelentkezés.

Mondj nemet a stresszre online tréning megrendelés

Jelentkezem a MONDJ NEMET A STRESSZRE online tréningre!

*Kötelezően kitöltendő mezők