Mi a Bowen kezelés?

BowenA Bowen technika egy manuális kezelésrendszer, amely az izom és kötőszöveti struktúrákra, az idegrendszerre és a belső szervekre egyaránt hat. A kezeléskor a test egészét figyelembe véve feszültségállapotokat oldunk a kötőszövetben, és ezen keresztül a mélyebb struktúrákban, szervekben. Amikor a blokkok feloldódnak, utána a test öngyógyító folyamatai sokkal hatékonyabban működnek.

(tovább…)

Stressz&Bowen

Bowen
A stressz kezeléshez nagyon sok mindent tanultam már, és meg is osztottam a tudásom Veled az elmúlt 5 évben. Ezek mind olyan dolgok voltak, amiket Neked kellett megtenned magadért.

(tovább…)

Stressz kezelés könyvelőknek

stressz kezelésEz nem biztos, hogy NEKED szól, de ha könyvelő vagy, akkor mindenképp olvass tovább!
Azt gondoltam, hogy most a szakmabelieknek: a könyvelőknek, könyvvizsgálóknak a támogatására készítek egy ingyenes programot. Hiszen, nagyon sok éven át volt részem a május havi őrületben nekem is.
Pontosan tudom, milyen érzés minden reggel úgy ébredni, hogy a napi teendőkön agyalok, melyiket vegyem előre, és mit kell megtennem ahhoz, hogy elkészüljek határidőre. A testem sem szerette, hogy minden nap kizsákmányolom. A családom, barátaim nem sűrűn láttak, de ha igen, akkor sem élvezték a társaságom.
Ismerős?
Hosszú évek alatt, betegségek miatt tanultam meg, hogyan tudom magam, az egészségem támogatni, megtartani. Mert ha egészség van, akkor van minden. Már nem tudom kitől hallottam ezt a mondást, de nagyon igaz.
Nehéz hiteles, megbízható információhoz jutni egészség témában. Ezért megtanultam, amit csak lehetett, a legjobb szakértőktől és természetgyógyász képesítést szereztem, már 6 éve. Azóta is folyamatosan képzem magam, mert nincs kompromisszum, a legjobbat akarom!
Így most összeállítottam Neked, egy ingyenes 4 hetes stressz kezelő programot, csak könyvelőknek.
Május 2-án indul, 4 héten át heti 2x gyors, egyszerű, hatékony tippet kapsz, ami jó közérzetet biztosít május hónapra, ha megcsinálod.
Tudom, hogy most a legkevesebb az időd, fáradt vagy már, talán rosszul alszol, esetleg fáj a kezed, a nyakad, vállad… Kedved sincs semmihez, a család is kénytelen nélkülözni és a barátaidra sem tudsz időt fordítani.
Pontosan a problémáidra fókuszálok. A legjobb, hogy apró változtatásokkal szuper eredményeket érhetsz el, még ilyen nehéz időkben is. Kipróbált és tesztelt tippek, hiszen évek óta alkalmazom ezeket a módszereket és ezt támasztják alá, a stressz kezelő tréningjeimen részt vettek visszajelzései is.

Csak könyvelőknek!

Legyen ez a május stressz mentes!
A beszámoló készítési hajrában egyre többen érzik, hogy hatalmas mennyiségű munka maga alá temet. Egy biztos, a munkát el kell végezni határidőre.
Amikor reggel már fáradtabban kelsz ki az ágyból, mint amikor este lefeküdtél, na akkor baj van!
Ne engedd, hogy az egészséged károsodjon a sok munka miatt! (tovább…)

Életmód

Ha azt hallod: EGÉSZSÉG, Te mire gondolsz? Mi jut eszedbe először?

Nekem az egészség az egészséges testet, a jól létet, a belső egyensúlyt, a fittséget jelenti, de bele értem a boldogságot, és még a szépséget is.

A  WHO 1988-ban kinyilatkoztatta, hogy az egészség alapvető emberi jog, és a kormányoknak komoly felelőssége van az állampolgárok egészségi állapotának a javításában. (tovább…)

Egészség?

egészség, életmódHa elég vagány lennék, akkor odamennék Hozzád, megráználak és azt mondanám: „vedd kezedbe az életed, az egészséged, ne csak úgy élj a nagyvilágba!” Fontos a család, a munka, de az első mindig saját magad kell, hogy legyél!

Most sztorizhatnék sok ismerősről vagy akár saját magamról is, milyen problémákkal jár, ha nem így éled az életed, de nem teszem, mert biztos már sok ilyen történetet ismersz, ki, hogy lett beteg, mennyit szenvedett, milyen sok orvosságot szedett stb, míg visszanyerte az egészségét (ha visszanyerte). Mindenkinek a környezetében vannak olyan történetek, amik akkor történtek meg, amikor valaki a háttérbe szorította magát, az egészségét. Igen, mindig azt hisszük, hogy velünk ez nem történhet meg…

Te is így vagy ezzel? (tovább…)

Ugye, Te nem ücsörögsz?

immunrendszerItt vagyunk szeptember közepén, most még csodás az idő, mintha még nyár lenne. Én szeretem a szeptembert, mert már nem olyan szúrós a napfény délidőben, reggel elkel a kabátka és este meg a színes kendők tesznek jó szolgálatot. Elkezdődött a tanév és a szabadságok ideje is lejárt. Én is egyre jobban érzem a késztetést, hogy újra megfogjam a kezed és Veled legyek, ha arra az életre, egészségre vágysz, aminek elérésében támogatni tudlak.

(tovább…)

Immunturbó homoktövissel

Az egyik kedvencem az immunerősítést támogató finomságok közül a homoktövis. Csodaszép narancssárga színével és pikáns, savanykás ízével varázsolja el, aki finom és immunerősítő hatású gyümölcslét keres.  A csipkebogyó méretű kis bogyókat már több mint ezer éve Kínában és Tibetben is nagy előszeretettel alkalmazták gyógyításra. Manapság  Magyarországon is termesztik és készítenek belőle szuper finomságokat. Az olaját és a húsából készített gyümölcsvelőt fogyaszthatjuk immunerősítésre. (tovább…)

Immunturbó vízzel

Az immunrendszer zavartalan tevékenységének egyik alapvető feltétele a vízháztartásunk egyensúlyának a fenntartása.

Ez a nyári hónapokban kicsit egyszerűbb, hiszen a meleg időjárásban hamarabb gondolunk a folyadékpótlásra, mint a hűvösebb napokon. Azt tudja mindenki, hogy a testünk egyik jelentős alapeleme a víz, ez alkotja a az immunrendszerhez kapcsolódó nyiroknedv jelentős részét is. Amikor nem iszunk elegendő mennyiségű folyadékot, testünk sejtjei nem tudnak tökéletesen működni. Romlik az anyagcserénk, nyugtalanok, fáradtak és kedvetlenek leszünk. Azonban nagyon fontos, hogy ne essünk túlzásba sem, mert túl sok víz hatására az elektrolit háztartásunk felborulhat, elvizesedik a nyirokfolyadék és a vér. Ez nem szolgálja az immunrendszerünket!

(tovább…)