stressz kezelésEz nem biztos, hogy NEKED szól, de ha könyvelő vagy, akkor mindenképp olvass tovább!
Azt gondoltam, hogy most a szakmabelieknek: a könyvelőknek, könyvvizsgálóknak a támogatására készítek egy ingyenes programot. Hiszen, nagyon sok éven át volt részem a május havi őrületben nekem is.
Pontosan tudom, milyen érzés minden reggel úgy ébredni, hogy a napi teendőkön agyalok, melyiket vegyem előre, és mit kell megtennem ahhoz, hogy elkészüljek határidőre. A testem sem szerette, hogy minden nap kizsákmányolom. A családom, barátaim nem sűrűn láttak, de ha igen, akkor sem élvezték a társaságom.
Ismerős?
Hosszú évek alatt, betegségek miatt tanultam meg, hogyan tudom magam, az egészségem támogatni, megtartani. Mert ha egészség van, akkor van minden. Már nem tudom kitől hallottam ezt a mondást, de nagyon igaz.
Nehéz hiteles, megbízható információhoz jutni egészség témában. Ezért megtanultam, amit csak lehetett, a legjobb szakértőktől és természetgyógyász képesítést szereztem, már 6 éve. Azóta is folyamatosan képzem magam, mert nincs kompromisszum, a legjobbat akarom!
Így most összeállítottam Neked, egy ingyenes 4 hetes stressz kezelő programot, csak könyvelőknek.
Május 2-án indul, 4 héten át heti 2x gyors, egyszerű, hatékony tippet kapsz, ami jó közérzetet biztosít május hónapra, ha megcsinálod.
Tudom, hogy most a legkevesebb az időd, fáradt vagy már, talán rosszul alszol, esetleg fáj a kezed, a nyakad, vállad… Kedved sincs semmihez, a család is kénytelen nélkülözni és a barátaidra sem tudsz időt fordítani.
Pontosan a problémáidra fókuszálok. A legjobb, hogy apró változtatásokkal szuper eredményeket érhetsz el, még ilyen nehéz időkben is. Kipróbált és tesztelt tippek, hiszen évek óta alkalmazom ezeket a módszereket és ezt támasztják alá, a stressz kezelő tréningjeimen részt vettek visszajelzései is.