RÓLAM

Bekecs SzilviaBekecs Szilvia vagyok, természetgyógyászati módszerekkel segítek a stresszes panaszoktól szenvedő nőknek, fájdalmaik megszüntetésében.

A döntés, hogy segítsem az emberek visszatalálását saját magukhoz, a mindennapos kihívások, harcok és az ezekből adódó mentális és fizikai problémák közepette, a személyes életutam eddigi tanulságaiból és megtapasztalásaiból adódott.

Mérnöki, majd pénzügyi diplomákkal, könyvvizsgálói képesítéssel nehéz, kihívásokkal teli és mégis boldog éveket töltöttem először rövid ideig alkalmazottként, majd később vállalkozóként, több mint 20 éven át az üzleti életben, mindezt 2 gyermekünk -remélem- boldog gyermekkora mellett.
Több milliárdos árbevételű cégek tulajdonosaival, cégvezetővel, és könyvelőikkel álltam kapcsolatban, a munka mellett sokat beszélgettünk a mindennapok problémáiról is. Sok-sok történetet, problémát hallottam, amely sokszor az egészségről szólt, mert ez a téma mindig nagyon érdekelt. Kevés szabadidőmben szinte csakis az egészség-megőrzéssel kapcsolatos könyveket faltam, mert ez a kedvenc szórakozásom. Amit lehetett magamon, családomon és barátaimon ki is próbáltam, sok sikerrel. Megdöbbentő volt, hogy milyen jól működnek a természetgyógyászati módszerek.

Aztán már nem voltak elegendőek a könyvek, rákaptam a tanfolyamokra is. Észre vettem, a negatív stressz okozza a legtöbb problémát, így felkutattam és megtanultam azokat a technikákat amelyek a leghatásosabbak a stressz ellen. Megszereztem a természetgyógyász szakképzettséget, és azóta is folyamatosan kutatom, figyelem, próbálom a legújabb módszereket.

Rájöttem közben, hogy életemben egy új fejezet kezdődött. Az előzőt -sok hálával mindenki felé akivel csak kapcsolatban álltam- lezárom és folytatom a már elkezdett, szívem vágyát beteljesítő új mesterségemet a TERMÉSZETGYÓGYÁSZATOT!

Oklevelek

Kérem a stressz-tesztet és a hírleveleket!

Szeretnék tenni a stressz ellen, kérem a stressz-tesztet és a hírleveleket!

Köszönöm, hogy feliratkoztál

* Az alábbi mező kitöltése kötelező