REFERENCIÁK

A tréning utáni éjszaka egy kiadós alvással telt ( rég volt már ilyen!). Ma elkészítettem a tréningen megismert zabpelyhes édességet, ami ugyanolyan jól esett, mint tegnap !
Jó volt egy kicsit olyan emberek társaságában lenni, akik feltöltenek, energiát és ugyanakkor megnyugvást adnak. Köszönöm nektek !
Aki kíváncsi, hogy miről beszélek, az szakítson időt erre a pár órára és próbálja ki !

 N. Erzsébet

2012. óta futok rendszeresen. Ez számomra nem csak sport, hanem szenvedély, életforma. Ezért is viselt meg nagyon, hogy az idei év sérülések sorozatával indult. Orvostól orvosig mentem, fájdalomcsillapítókon, gyulladáscsökkentőkön, porcképzőkön éltem. Néha jobb volt, néha kevésbé fájt, de igazán nagy javulás nem történt. Aztán eljött az április, és egy számomra nagyon fontos verseny közeledett. A lábam pedig még rosszabb állapotban volt, mint valaha.

Elkeseredésemben az interneten böngésztem, már lényegében minden mindegy alapon. Ekkor találtam rá az acu-tape tapaszokra, és mivel az idő sürgetett, gondoltam belevágok. Szintén az internet segítségével találtam rá Bekecs Szilviára, aki a munkahelyemhez közel foglalkozott a gyógyászat ezen területével. Bejelentkeztem hozzá, s őszintén megvallva nem nagy hittel, de azért várakozással mentem el a találkozóra. Szilvi alaposan kifaggatott, majd tekintettel a fájdalmasabb területekre, ragasztgatásba kezdett. Még ekkor is szkeptikus voltam, bár a közvetlenség, a vidámság, ami itt fogadott már jóleső érzéssel töltött el. Miután felkerültek az első csíkok a combomra, és a térdem alá, lekászálódtam a kezelőasztalról.

Az első érzésem döbbenetes volt, a szalagok tartották a fájó területeket, s határozottan jobban éreztem magam lépés közben. Mivel a bal oldalam lényegében használhatatlan volt, s a hitem kezdett visszatérni, így bokarögzítést is kértem. Már autóvezetés közben se éreztem a nyilalló fájdalmat, így a másnapi félmaratonnal kapcsolatban bizakodni kezdtem. És sikerült. Nem életem legjobb eredményével, de fájdalommentesen vittem végig a távot. Két hét múlva újabb félmaraton várt rám, ekkor már megelőzés céljából fordultam Szilvihez. A siker most se maradt el.

Összegzésként azt mondanám, hogy amikor versenyeken ezeket a különböző színű tapaszokat láttam a futókon, mindig azt gondoltam, hogy ez már valamiféle divat lett. De már tudom, hogy nem az. Hogy nagyon hatásosan, s a fájó területekre célzottan fejti ki hatását. Csak ajánlani tudom, mind a tapaszt, mind pedig Szilvia kedves, és alapos munkáját!

(Andrea)

Legalább 5 évvel ezelőtt kezdődött a bal lábamnak a talpán az ujjaim alatt egy borsó nagyságú csomó. Ez a csomó az évek során már 10 forintos nagyságúra növekedett. Illetve szűk orrú cipőt már 3 éve nem tudtam felvenni, mert nagyon erős fájdalmam volt minden lépésnél és álló állapotban is, amely a talpamból indult és végig futott a bal oldalamon heves zsibbadás kíséretében. (A nőies cipőkről le kellett mondanom.) Mindaddig, amíg 2013 őszén a barátnőm (Szilvia) el nem kezdte kezelni 1 héten 1-szer a “cross tape-val”. Már az első alkalom után csökkent a fájdalmam és kb. 12 hét alatt a csomó is eltűnt a talpamról. Most már fel tudom venni a magas sarkú, szűk orrú cipőimet is.

Nagyon hálás vagyok neki érte! Köszönöm szépen!

(Éva)

2013-ban ismertem meg Szilvit, mert a térdeim fájtak. Elkezdtük bökdösni a fülem és Kinesio tapaszozni a térdem. Először félelmeim voltak, de bátran ajánlom mindenkinek, olyan a fülakupunktúra, mint egy szúnyogcsipés s a térdfájdalmaim is megszűntek.
Viccesen: Szilvike maga a nyugalom szigete, ki remekül gyógyít, ha kell, tapaszol,bökdös, szurkál s a végeredmény szuper!

(Anita)

Kérem a stressz-tesztet és a hírleveleket!

Szeretnék tenni a stressz ellen, kérem a stressz-tesztet és a hírleveleket!
Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom