Stresszterápia logoSokat gondolkodtam, milyen logót és nevet válasszak, ami egyértelműen kifejezi az általam végzett tevékenység lényegét.

Az egyensúlyt számomra a  kínai jin és jang jel jelenti. Számomra egyértelmű volt, hogy  alapján készítettem a logómat.  Kicsit továbbgondoltam és magamra szabtam, a lila színnel és a három pöttyel a hagyományoson kissé túlmutató gondolkodást jelölve. Ez a jelkép számomra az egyezőséget és a különbséget egyszerre magában foglalja, vagyis az egész életet.

Erre az egyensúlyra törekszem én is, a saját életemben, és most már szeretném ezt mások életében is elősegíteni. Ha egyensúlyban vagyunk, akkor az egészség természetes dolog, de ha ez a kényes egyensúly kibillen, akkor szervezetünk rossz közérzettel, betegséggel reagál.

A stressz csökkentése, csökkenti a betegségek kockázatát!

A több éves tapasztalatom alapján bátran kijelentem, hogy tehetünk az egyensúlyunk fenntartásáért, stressz ellen! Itt a blogomban, ezzel kapcsolatban osztom meg a saját és mások gondolatait, tippjeit.

Gyere velem ezen az izgalmas és tanulságos felfedező úton, és hasznosítsd az itt olvasottakat a saját egyensúlyod folyamatos fenntartása érdekében!