Kinesio Tape

A kinesio tapKinesio Tapee egy rugalmas szalag, amelyet Dr Kenso Kase japán kiropaktőr és orvos fejlesztett ki a 70-es években. A szalag az emberi bőrhöz hasonló erősségű, nyújtható, és semmilyen kémiai anyagot sem tartalmaz. Alkalmazásával lényegesen meggyorsíthatjuk az izületi és izompanaszok gyógyulási idejét.

Krónikus fájdalmak, izom és izületi rendellenességek mérséklésére alkalmazható. Gyorsan és hatékonyan kezeli az izomhúzódást, görcsöket, részleges szalagsérüléseket, bevérzéseket, a fokozott izomtónust és izomgörcsöket, menstruációs panaszokat enyhíti, segíti az izületi folyadék gyülemek feloldását, stimulálja a nyirok keringést. Gyulladás csökkentő, immunstimuláló a kezelés helyszínén. Ezeken kívül még nagyon sok problémára használható, gyorsan és hatékonyan. Sportolók nagy előszeretettel alkalmazzák, teljesítményük fokozása érdekében.

A bőrre felragasztva, az alatta futó izmok, a test mozgásakor a rugalmasan rögzített bőr alatt fognak mozogni. Ez egy nyirokmasszázst nyújt, mely során olyan receptorok kapnak állandó ingerlést, melyek a szervezet természetes fájdalomcsillapító rendszerét aktivizálják. Így a természetes gyógyulás ideje jelentősen lecsökken.

Próbáld ki, jelentkezz be egy kezelésre!