Jogi nyilatkozat

Kedves Olvasók!

www.stresszterapia.com  oldalon található információk általános tanácsok, nem helyettesítik az orvosoddal történő személyes találkozót.
A  honlapomon található információkat igyekszem gondosan összeállítani. Tévedések, félreértések és téves információk előfordulása azonban nem zárható ki teljes mértékben, ezért nem vállalok felelősséget az adatok és információk minden esetre kiterjedő alkalmazhatóságáért.

Bízom benne, hogy az itt olvasható anyagokat hasznosnak találod, de ne feledd, hogy ezek nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsokat. Felhívom a figyelmed, hogy semmilyen, a www.stresszterapia.com honlapon található információért semmiféle garanciát nem vállalok.

Honlapom egyes információi származhatnak más szerzőktől, médiáktól, ill. más felhasználóktól is. Ezekért az adatokért, mint ahogy bármilyen más – akár tőlem, akár mástól származó – internetes oldalamon megjelenő információnak a felhasználásából eredő esetleges károkért vagy hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalok.

Internetes oldalamon olyan tudnivalókat olvashatsz, amelyek segítségedre lehetnek az egészséged megőrzésében. A www.stresszterapia.com  oldalon található információk saját elhatározásból és szakmai kontroll nélküli felhasználásának eredményeiért, valamint az itt található adatok és információk felhasználásából vagy továbbadásából keletkező károkért és egyéb következményekért semmiféle felelősséget nem vállalok.

Abban az esetben, ha meglátogatod az oldalamat, úgy tekintem, hogy a előzőekben leírtakat tudomásul vetted.

Bekecsné Bodányi Szilvia

természetgyógyász

Kérem a stressz-tesztet és a hírleveleket!

Szeretnék tenni a stressz ellen, kérem a stressz-tesztet és a hírleveleket!

Köszönöm, hogy feliratkoztál

* Az alábbi mező kitöltése kötelező