Jelentkezés

 

Jelentkezem a "MONDJ NEMET A STRESSZRE" online tréningre!
* Kötelező mező

Ha kérdésed van a tréninggel kapcsolatban, itt felteheted!

 A jelentkezéssel elfogadom, hogy ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen:info@stresszterapia.com. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Bekecsné Bodányi Szilvia EV.-val kötöd ( (2800 Tatabánya Réti út 82/5).

Tájékoztatlak, hogy maradéktalanul betartom a vonatkozó rendeleteket, jogszabályokat, illetve az egyéb törvényi előírásokat ezzel a tájékoztatóval, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldök a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat. A fizetési határidő 5 nap.