Breuss masszázs

Breuss massszázs

Képzeld el, hogy behunyt szemmel fekszel egy kényelmes masszázságyon, halk relaxáló zene szól, kellemes illóolajok lazítják az orrodon keresztül a tested-lelked. Érzed, hogy a gerinced mentén a ritmikus és ismétlődő mozdulatú masszázs hatására kezdenek oldódni az izomcsomók és az általad odapakolt egyéb feszültségek. Pár perc után szinte az álom és ébrenlét határára kerülsz és egyre lazábbnak és kellemesen súlyosabbnak érzékeled a tested. Korábban a gerinced környékén érzékelt fájdalmas pontok kezdenek eltűnni és mire a masszázs véget ér, úgy érzed, mintha megfiatalodott volna a gerinced!

Rudolf Breuss, híres osztrák természetgyógyász dolgozta ki a Breuss masszázst, a hozzá forduló páciensek gerincének az állapotjavításához és ellazításához.
Egy Dorn terápiát végző természetgyógyász fedezte fel, hogy ezt a  gerinc masszázst, a kezelése előtt alkalmazva, felerősíti a Dorn terápia hatását.
A Breuss masszázs gyengéd lazító, nyújtó hatású masszázs, mely a gerinc melletti izmokat, kötőszöveteket lazítja, nagyon jó hatású fájdalmaknál, merev izomzatnál, gerincproblémáknál, de probléma mentesség esetén is kiváló  stressz oldó, relaxáló, regeneráló hatású.
A Breuss masszázst kényelmes kezelő ágyon végzem, orbáncfű olajjal, speciális masszázspapírral. Az orbáncfű olaj idegfájdalmakra, gyulladás csökkentésre, reumatikus panaszokra gyógyító hatású.

Nagyon kellemes érzés, kiváló lazító és fájdalom csillapító hatású a Breuss masszázs.

Havonta egy Breuss masszázs, segít a gerincedet karban tartani és hosszú ideig megőrizni a rugalmasságát!

Tegyél jót a gerinceddel, jelentkezz be most egy Breuss masszázsra!