nem vagyunk egyformákSokan keresik a bevált módszereket a stressz hatásainak a kivédésére. Mindenki a legjobbat, a leghatásosabbat szeretné. Ez így nagyon helyes, csak nem egyszerű megtalálni azt ami Neked beválik.
Miért olyan nehéz ez?
Nem vagyunk egyformák, szinte csak abban egyezünk meg, hogy nem szeretnénk szenvedni a stressz negatív hatásaitól. Más korosztályba tartozunk, más élethelyzetben vagyunk és a pillanatnyi egészségi állapotunk se egyforma. A magunkra fordítható idő, az anyagi lehetőségeink és a környezetünk is más, és még csak nem is állandó, hanem folyamatosan változik. Ezek alapján már egyértelmű is lehet, hogy a bevált módszerek is mindenkinél mást jelentenek.
Sokféle természetes lehetőség vár Rád, ha szeretnéd kiválasztani a Neked éppen leginkább hasznosat.
Maga a választás sem egyszerű.
Csak az tud választani, aki ismeri pontosan a választási lehetőségeit. Az elérhető gigantikus információ áradatban nehéz megtalálni a hiteles, szakmai tudáson alapuló, nem bulvár hírekben leírt stressz-kezelő módszereket.
Stressz-kezelő specialistaként sokszor hallom, hogy a hozzám forduló páciensnek csömöre van a nem megalapozott stresszoldó tippekből és szeretné szakembertől megismerni a valódi lehetőségeit, a stressz csökkentésére és a megelőzésre.
Az a célom, hogy mindenki tudjon arról, hogy tehet a saját jól-létéért, a stressz mentességéért.

Iratkozz fel hírlevélre, hogy ne maradj le a hasznos információkról!